Жмеринчани здобули І місце у футбольному турнірі, присвяченому Дню Захисника України

15 жовтня 2024 р. 08:49

15 жовтня 2024 р. 08:49


Команда Жмеринської ДЮСШ виборола першість у футбольному турнірі, присвяченому Дню Захисника України. Друге місце виборола команда з міста Бар, ІІІ місце – команда з Шаргорода.

Організатори змагань відділ молоді і спорту Жмеринської міської ради та федерація футболу організували теплий прийом усіх учасників змагань з подарунками, нагородами та солодощами.

Вітаємо жмеринчан і їхніх тренерів Олександра і Миколу Кравченків з успішною грою.

Розпочали змагання з вшанування пам’яті усіх, хто загинув за свободу України та виконання державного гімну. Голова федерації футболу Михайло Шаркий подякував батькам і тренерам за підтримку дітей у спорті.

Головний спеціаліст відділу молоді і спорту Ангеліна Бондаренко привітала учасників змагань від імені виконавчого комітету і секретаря міської ради Вадима Кожуховського та розповіла, що для переможців і кращих гравців підготували подарунки і сувеніри на згаду, а для всіх учасників – солодкий стіл і гарячий чай.

Ветеран спорту Яків Дерев’яний побажав хорошої гри і перемоги найсильнішим.

Змагання проходили одночасно усіх команд на пів полі. У цей день підтримати гравців приїхали їхні найкращі вболівальники – матусі і татусі.

Гра була дійсно видовищною, адже не тільки тренери допомагали 9-ти і 10-річним гравцям, а й їхні батьки активно підтримували за лінією поля.

У підсумку:

І місце Жмеринка-1

ІІ місце – Бар

ІІІ місце – Шаргород

Медалі, дипломи, пам’ятні сувеніри та подарунок – велика настільна гра «Пізнай краще Україну по картах. Монополія» отримали переможці і призери змагань.

Щасливі і усміхнені гравці співали усі разом на одному подиху Державний Гімн України.

Реклама

Жмеринчани здобули І місце у футбольному турнірі, присвяченому Дню Захисника України

Джерело: zhmerynka.city