Водієві, який скоїв смертельну ДТП під Вінницею, оголосили підозру

19 жовтня 2024 р. 07:20

19 жовтня 2024 р. 07:20


За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 36-річному жителю Гайсинського району у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Вінницької обласної прокуратури.

Чоловік підозрюється у скоєнні смертельної ДТП, яка трапилась 16.10.2024 близько 17 години 30 хвилин неподалік села Писарівки Вінницького району.

«Водій, керуючи автомобілем «DAF XF 510 FT» з напівпричепом, при зміні напрямку свого руху ліворуч не переконався, що даний маневр буде безпечним та не створить небезпеки іншим учасникам дорожнього руху, перетнув подвійну суцільну лінію горизонтальної дорожньої розмітки. Виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Renault Trafic».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій мікроавтобуса та п’ятеро пасажирів, серед яких двоє неповнолітніх хлопців, від отриманих ушкоджень загинули на місці події», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Судом задоволено клопотання прокурора та до підозрюваного  застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Слідчі дії тривають.

За вчинення інкримінованого злочину передбачено покарання від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування здійснює слідче управління ГУНП у Вінницькій області.

Скоїв смертельну ДТП.

Водієві, який скоїв смертельну ДТП під Вінницею, оголосили підозру

Джерело: news.vn.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua