Вінничанин незаконно зберігав і розповсюджував наркотичні речовини

22 жовтня 2024 р. 11:20

22 жовтня 2024 р. 11:20


За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомлено про підозру 35-річному вінничанину, який незаконно придбавав, зберігав та збував особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – PVP, вчиненого повторно (ч.2 ст.307 КК України).

Про це повідомили у Вінницькій окружній прокуратурі.

Зловмисник підозрюється у тому, що з використанням телеграм-каналу незаконно придбав особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – PVP, зберігав її та незаконно збував шляхом прямого продажу наркозалежним у місті Вінниці.

«Деталі купівлі-продажу речовини, такі як час, місце, обсяги, узгоджував з «клієнтами» телефоном. Правопорушника було затримано в процесуальному порядку, одразу після чергового збуту психотропів.

За результатами об’єктивного судового розгляду та з урахуванням наявності ризиків, Вінницький міський суд підтримав позицію прокурора та підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 242 тис. грн» , – йдеться у повідомленні.

У кримінальному провадженні проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин вчинення злочину.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину перед судом, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до десяти років позбавлення волі.

Вінничанин незаконно зберігав і розповсюджував наркотичні речовини

Вінничанин незаконно зберігав і розповсюджував наркотичні речовини

Джерело: news.vn.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua