У Вінниці поліцейські затримали підозрюваного у викраденні легковика

22 жовтня 2024 р. 12:31

22 жовтня 2024 р. 12:31


27-річного вінничанина, який викрав автомобіль у 71-річного чоловіка, виявили патрульні, коли той, під час комендантської години, порушив ПДР.

Як зазначається на сйті ГУНП у Вінницькій області, днями до поліції надійшло повідомлення про викрадення авто від 71-річного жителя Вінниччини. Напередодні потерпілий залишив свій ВАЗ біля багатоповерхівки, а вранці повідомив до поліції про зникнення автомобіля. Впродовж декількох годин поліцейські встановили особу правопорушника, ним виявився 27-річний містянин.

Як з’ясували правоохоронці, під час дії комендантської години зловмисник проник в авто віджавши скло, самотужки завів транспортний засіб та поїхав, але його зупинила патрульна поліція. Під час спілкування із водієм офіцери виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат освідування показав наявність в його організмі алкоголю.

"На водія поліцейські склали протокол за вчинення правопорушення, передбаченого ст.ст. 126, 130 КУпАП та вилучили у нього авто. Також повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі. Питання щодо обрання запобіжного заходу вирішується", - йдеться в повідомленні.


Фото: ГУНП у Вінницькій області

У Вінниці поліцейські затримали підозрюваного у викраденні легковика

Джерело: mistonadbugom.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua