Вінницька громада передала спецавтомобіль для бійців Військової служби правопорядку

22 жовтня 2024 р. 14:43

22 жовтня 2024 р. 14:43


Автомобіль для виконання спеціальних завдань – уже в бійців.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, зі службовцями поспілкувалися Вінницький міський голова Сергій Моргунов, секретар міської ради Павло Яблонський, депутати міської ради та координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Антоніна Іващук та Олександр Чернега.

«Ми підтримуємо наших оборонців різними способами: передаємо FPV, "мавіки", позашляховики, тепловізори та інші матеріальні цінності. Також направляємо кошти безпосередньо у військові частини, щоб бійці могли закупити необхідне їм обладнання. “Безпека та оборона” – ключовий пріоритет роботи нашої команди», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Військову службу правопорядку Вінницька громада підтримує з початку війни у 2014 році. Службовці подякували громаді за постійну системну підтримку.

«Особовий склад щиро вдячний за такий транспортний засіб, який дасть змогу якомога швидше виконувати будь-які завдання, які будуть покладатися на Військову службу правопорядку», – зазначив боєць, що отримував допомогу.

Нагадаємо, згідно з дослідженням ГО «Громадський контроль», Вінниця є лідером серед обласних центрів за часткою передбачених коштів на підтримку Сил оборони України. А бюджет громади на 2024 рік розподілений згідно з ключовими принципами та пріоритетами: «Безпека та оборона», «Стійкість», «Турбота». На пріоритет «Безпека та оборона» закладено 1,2 млрд грн.

Довідково: Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022 року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії (силам оборони України). Очолює штаб Володимир Гройсман.


Фото: Вінницька міська рада

Вінницька громада передала спецавтомобіль для бійців Військової служби правопорядку

Джерело: mistonadbugom.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua