На Вінниччині чоловік розповсюджував наркотики через телеграм-канал

22 жовтня 2024 р. 15:41

22 жовтня 2024 р. 15:41


Правоохоронці затримали 35-річного розповсюджувача PVP. Вінничанин купував, зберігав та розповсюджував у місті небезпечну психотропну речовину. Після чергового збуту психотропів чоловіка затримали. Тепер йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Використовуючи Телеграм-канал, 35-річний вінничанин незаконно придбавав, зберігав та збував шляхом прямого продажу наркозалежним у місті Вінниці особливо небезпечну психотропну речовину — PVP. Про це повідомляють у Вінницькій окружній прокуратурі.

Час, місце, обсяги реалізації узгоджував з «клієнтами» по телефону. Правопорушника затримали в процесуальному порядку одразу після чергового збуту психотропів.

За результатами судового розгляду та з урахуванням наявності ризиків, Вінницький міський суд Вінницької області підтримав позицію прокурора Вінницької окружної прокуратури та підозрюваному обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 242 тисяч гривень.

У кримінальному провадженні проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин вчинення злочину. За вчинення такого злочину підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до десяти років позбавлення волі.

На Вінниччині чоловік розповсюджував наркотики через телеграм-канал

Джерело: 33kanal.com