Барський фаховий коледж транспорту та будівництва відзначив 55-річчя

22 жовтня 2024 р. 17:53

22 жовтня 2024 р. 17:53


ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» відзначив своє 55-річчя. В урочистих заходах взяли участь голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, радник Прем’єр-міністра України Тарас Сиротинський, Барський міський голова Володимир Саволюк, депутати обласної Ради, ректор ВНТУ Віктор Біліченко, ректор ВНАУ Віктор Мазур і директори коледжів.

– 55 років для навчального закладу – це невеликий термін, – зазначив директор Барського коледжу Йосип Кібітлевський. – Але в умовах війни потрібно святкувати такі дати. Треба показувати ворогу, що ми живемо, що ми маємо, чим пишатися. Ціна нашої Перемоги – надвелика. Я як керівник державного навчального закладу зобов’язаний зробити все, щоб якість нашої роботи та наша сучасність не були втрачені, а наші випускники достойно поповнили лави людей, які будуть відбудовувати економіку України.

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий зазначив, що Барський коледж – серед найкращих і найперспективніших не тільки на Вінниччині, а й в Україні.

– Цей заклад – тверда точка опори в будівельній та транспортній галузях. Він готує фахівців-практиків із високим рівнем теоретичних знань за п’ятьма спеціальностями та має велику повагу за кордоном і запит всередині країни, – підкреслив Вячеслав Соколовий. – Коледж нині дуже тісно співпрацює з силами оборони та підтримує захисників. Ви одними з перших відкрили двері для переселенців. Бажаю закладу розвиватися та реалізовувати найамбітніші плани. А ще бажаю, щоб ваш 56-й рік ми святкували вже в країні, яка перемогла ворога та завершила війну.

На свій день народження Барський фаховий коледж транспорту та будівництва отримав грошові сертифікати, а кращих працівників закладу було відзначено Почесними грамотами обласної Ради та обласної військової адміністрації.

Барський фаховий коледж транспорту та будівництва відзначив 55-річчя

Джерело: 33kanal.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua