У Вінниці підозрюваного в вбивстві бабусю співмешканки суд залишив під вартою

22 жовтня 2024 р. 18:22

22 жовтня 2024 р. 18:22


Сьогодні Вінницький апеляційний суд, розглянувши апеляційну скаргу захисника підозрюваного, ухвалу слідчого судді Іллінецького районного суду залишив без змін. Тож фігурант кримінальної справи про вбивство 92-літньої жінки Дмитро П. й надалі перебуватиме під вартою.

Про це повідомила пресслужба Вінницького апеляційного суду.

За словами адвоката підозрюваного, його підзахисний вину не визнав.

Каже, що той, можливо, заподіяв смерть із необережності: випадково вдарив потерпілу дверима, коли відчиняв їх, і від того вона впала.

Також повідомив: висновку експерта про механізм нанесення тілесних ушкоджень немає.

«Загалом адвокат назвав підозру Дмитру П. необґрунтованою. Тож клопотав перед судом про зміну йому запобіжного заходу з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт із носінням електронного засобу контролю. Водночас просив зважити, зокрема, на те, що ймовірний порушник – не судимий, має на утриманні трьох неповнолітніх дітей, офіційно працює та його позитивно характеризують» , – йдеться у повідомленні.

Однак Вінницький апеляційний суд дійшов висновку: апеляційна скарга адвоката задоволенню не підлягає.

Досудовим же розслідуванням встановлено: нетверезий 35-літній підозрюваний кинув жінку на землю та завдав їй удари руками й ногами у різні частини тіла. Від травм потерпіла померла на місці події. Призвів до трагедії конфлікт між Дмитром П. і пенсіонеркою – бабусею його співмешканки.

Він виник на побутовому ґрунті та тривалих неприязних стосунків на початку жовтня в одному із сіл Іллінецької територіальної громади.

У Вінниці підозрюваного в вбивстві бабусю співмешканки суд залишив під вартою

Джерело: news.vn.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua