У Вінницю повертаються популярні "червоні базари", але значно статусні

22 жовтня 2024 р. 20:31

22 жовтня 2024 р. 20:31


Перший регіональний сільськогосподарський ярмарок Вінницької міської територіальної громади, який раніше називали «червоним базаром» вирішили перевести на околицю міста. Триватиме ярмарок три дні. Організатори обіцяють доступні ціни. Про це повідомляють у ВМР.

Місцеві фрукти та овочі за цінами нижче ринкових зможуть придбати вінничани уже наступного тижня. Три дні – з першого по третє листопада проходитиме Перший регіональний сільськогосподарський ярмарок Вінницької міської територіальної громади. Його особливість в тому, що продукція, яка реалізовуватиметься тут – вирощена на території громади.

Проходитиме ярмарок при виїзді з міста, по Немирівському шосе, перед поворотом до с. Щітки. Для зручностей відвідувачів буде організоване додаткове автобусне сполучення (про графіки руху буде повідомлено згодом).

Як розповідає радник міського голови з питань агропромислового сектору Олександр Закорченний, на ярмарку буде представлено понад двадцять видів продукції, а для виробників готують понад 70 торгових місць.

Цей ярмарок має статус регіонального. Тобто всі товари, які реалізовуватиметься тут – це локальна продукція, вирощена фактично поруч з місцем проведенням ярмарки. Таким чином ми прагнемо популяризувати нашого місцевого виробника, і продемонструвати, що якість нашої продукції нічим не поступається імпортній, – зазначає Олександр Закорченний.

У Вінницю повертаються популярні "червоні базари", але значно статусні

Джерело: 33kanal.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua