У Луцькраді затвердили мережу міських автобусних маршрутів у новій редакції

24 липня 2024 р. 16:41

24 липня 2024 р. 16:41


У зв’язку із зміною назв вулиць у місті Луцьку та необхідністю актуалізації мережі міських автобусних маршрутів загального користування Луцької міської територіальної громади члени виконавчого комітету затвердили мережу у новій редакції.

Про це йдеться на сайті Луцькради .

По зазначених у рішенні маршрутах провели конкурси на перевезення пасажирів та визначили перевізників, які на сьогодні здійснюють перевезення.

Додається: 191484_2_Додаток

Також з метою оптимізації кількості автобусів на міському маршруті № 11 зменшили кількість транспортних засобів у вихідні та святкові дні до чотирьох одиниць (на сьогодні працює шість автобусів).

У результаті зміни назв вулиць у місті Луцьку (Карбишева на Корсака Івана (частина вулиці), Чернишевського на Державності) та у селі Боголюби (40-річчя Перемоги на Центральну), необхідністю актуалізації мережі приміських автобусних маршрутів загального користування Луцької міської територіальної громади внесли зміни у маршрути № 56 «Луцьк – Озденіж» (вихід 2) та № 57 («Луцьк – Боголюби»).

З метою оптимізації кількості автобусів на приміському маршруті № 57 «Луцьк – Боголюби» зменшили кількість транспортних засобів у вихідні дні: у суботу – 3 автобуси, у неділю – 2 автобуси (на сьогодні у вихідні дні працює по чотири автобуси).

Через перейменування вулиці Карбишева на вулицю Корсака Івана внесли зміни в додаток до рішення виконавчого комітету міської ради від 18.12.2023 № 756-1 «Про затвердження переліку міських тролейбусних маршрутів», замінивши слова «Карбишева» словами «Корсака Івана».

купити квартиру Луцьку

У Луцькраді затвердили мережу міських автобусних маршрутів у новій редакції

Джерело: volynonline.com