Поліщук привітав із професійним святом медичних працівників Луцької громади

26 липня 2024 р. 18:55

26 липня 2024 р. 18:55


27 липня в Україні відзначають День медичних працівників. Це професійне свято не лише лікарів та медсестер, а всіх, хто стоїть на сторожі людського життя і здоров’я. Напередодні у Луцькій міській раді очільник громади Ігор Поліщук зустрівся з кращими представниками сфери охорони здоров’я і привітав їх із професійним святом.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

“Хочу подякувати за вашу складну роботу, надзвичайно важливу в період повномасштабної війни. Дякую за професіоналізм, чуйність, доброту та добросовісне виконання обов’язків. Ми можемо заслужено пишатися медичною галуззю нашої громади, тому що порівняно з іншими обласними центрами наша медицина – на високому рівні”, – зазначив Ігор Поліщук.

Особливу вдячність міський голова висловив тим, хто працює з військовими, хто допомагає їм у реабілітації та відновленні після поранень.

“Бажаю, щоб усім вам Господь повертав ваше добро сторицею. Родинного вам затишку, добра вашим рідним і швидшого переможного миру нашій країні”, – звернувся до присутніх міський голова.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, надання якісних послуг мешканцям Луцької міської територіальної громади Ігор Поліщук нагородив ряд медиків Почесними грамотами.

У свою чергу, головний лікар Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська від імені медичної спільноти висловила вдячність Луцькій міській раді за постійну увагу до потреб медичних закладів та персоналу, оперативне вирішення актуальних проблем, створення належних умов роботи та оновлення матеріально-технічної бази. Поліщук привітав із професійним святом медичних працівників Луцької громади

купити квартиру Луцьку

Поліщук привітав із професійним святом медичних працівників Луцької громади

Джерело: volynonline.com