«Немає змоги тримати оборону»: військові розповідають критичну ситуацію в районі Кринок

26 липня 2024 р. 23:38

26 липня 2024 р. 23:38


ЗСУ продовжують виконувати бойові завдання поблизу села Кринки на лівобережжі Херсонщини , а також на островах у цьому районі. Найгарячішим напрямком залишається Придніпровський.

Про це розповів речник оперативного угруповання військ «Таврія» Дмитро Лиховій у коментарі «Крим.Реалії»

«Була врахована і обставина, що позиції українських сил у селі Кринки були зруйновані вщент, внаслідок інтенсивних, тривалих ворожих обстрілів й авіаударів. Саме село практично повністю знищене. Там немає змоги тримати оборону, немає можливості зачепитися за якісь фортифікації, і тому надалі українські захисники перебувають на інших визначених позиціях і плацдармах і також на лівому березі Дніпра», - сказав речник.

За його словами, в операційній зоні угруповання «Таврія» Придніпровський напрямок залишається «найгарячішим». Там щодня відбуваються ворожі штурми.

«Їх порівняно більше з іншими відрізками нашої лінії бойового зіткнення в нашій операційній зоні, але ці показники вимірюються числами десь три-чотири на добу, інколи два. Інколи може бути близько десятка… Це трохи менша інтенсивність, ніж була раніше, але спроби росіян просунутися на ці наші плацдарми тривають, однак вони залишаються безуспішними», - зазначив Лиховій.

«Немає змоги тримати оборону»: військові розповідають критичну ситуацію в районі Кринок

Джерело: vsn.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua