Волинь в жалобі: у бою з окупантами загинули двоє Героїв

05 вересня 2024 р. 12:21

05 вересня 2024 р. 12:21


Захищаючи Україну від російських окупантів, загинули уродженці села Навіз Рожищенської громади Володимир Закрева та Олександр Матвійчук .

Про втрати повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук 3 та 4 вересня, передає Район.Рожище .

Закрева Володимир Володимирович, 26 січня 1989 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду навідника 1 десантно-штурмового батальйону.

Солдат Володимир Закрева загинув 30 серпня під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі села Погребки Курської області Росії.

Матвійчук Олександр Сергійович, 3 січня 1977 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду начальника обслуги взводу звукометричної розвідки батареї управління артилерійської розвідки.

Старший сержант Олександр Матвійчук помер 2 вересня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі селища Шевченкове Харківської області.

За інформацією Район.Рожище , Олександра Матвійчука поховають на кладовищі у Гаразджі . Попередньо служба за ним відбудеться у Свято-Троїцькому соборі Луцька 5 вересня об 11:00. Володимира Закреву відспівають також у Луцьку. Детальнішу інформацію повідомлять згодом.

Волинь в жалобі: у бою з окупантами загинули двоє Героїв

Джерело: volyninfa.com.ua