От-от стартує будівництво реабілітаційного центру

06 вересня 2024 р. 15:57

06 вересня 2024 р. 15:57


На позачерговому засіданні виконкому Володимирської міської ради на клопотання КП “Володимирське ТМО” дано дозвіл на початок виконання робіт з будівництва реабілітаційного центру для військовослужбовців.

Адже наприкінці липня уже проведені торги та визначено їх переможця, який найближчим часом розпочне будівництво. Із трьох учасників, які  брали участь у  тендері, підрядником з цього будівництва стало товариство з обмеженою відповідальністю “Бетон брук сервіс”, яке запропонувало найнижчу ціну –  96  мільйонів 281 тисячу 761 гривню.

Державна інспекція архітектури та містобудування України, яка надаватиме остаточний дозвіл, якраз потребувала цього рішення. Згодом на брифінгу міський голова Ігор Пальонка зазначив, що  сподіваються, що за кілька днів  такий документ  буде видано. А поки що на території  колишнього інфекційного відділення ТМО  тривають підготовчі роботи – обкошується територія, підрізаються дерева, які заважають. Підрядник обіцяє у вересні розпочати роботи з реконструкції приміщення «червоної» лікарні під центр реабілітації для військових, а до кінця 2025 року – їх завершити.

От-от стартує  будівництво  реабілітаційного центру

Джерело: slovopravdy.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua