В Україні проведуть Green Future Hackathon для розробки ІТ-рішень у сфері енергозбереження

07 вересня 2024 р. 10:17

07 вересня 2024 р. 10:17


Українська академія лідерства у співпраці з Radar Tech оголосили про набір на хакатон Green Future Hackathon із розробки ІТ-рішення (мобільний додаток або веб-платформа), що допоможе підвищити обізнаність молоді про Європейський Зелений Курс (EGD), а також сприятиме її активній участі у його впровадженні. Найуспішніші ідеї можуть бути запропоновані ЄС для масштабування.

Про це повідомляють у компанії Radar Tech.

Захід відбудеться 21-22 вересня 2024 року у Києві, де зберуться 80 молодих та амбітних новаторів з усієї країни аби разом знайти найкращі інноваційні рішення для «зеленого майбутнього» України.

Команди-переможці Green Future Hackathon отримають грошову винагороду:

  • 1 місце — 150 000 гривень;
  • 2 місце — 75 000 гривень;
  • 3 місце — 35 000 гривень.

Про проєкт. Green Future Hackathon це пошук рішень для збільшення обізнаності молоді та її залученості до впровадження Європейського Зеленого Курсу. Молоді українці з креативним мисленням здатні створи унікальне ІТ-рішення з енергоефективності та енергозбереження. Це буде спільна відповідь на «енергетичний терор» та додаткова броня української енергетики. Формування енергоефективної свідомості та обізнаності у цих питаннях українців неодмінно матиме вплив на всі процеси життєдіяльності країни в майбутньому.

Хакатон — це челлендж для молодих та креативних людей, які здатні за два дні командної роботи розробити цифровий інструмент, що:

  • вміє швидко та фахово знаходити оптимальні індивідуальні рішення щодо енергоефективності та енергозбереження для кожного користувача;
  • залучатиме молодь до участі в екологічних ініціативах (наприклад, через елементи гри, завдань, участь в заходах тощо);
  • простою мовою пояснює все про енергоефективність, енергозбереження та Європейський Зелений Курс.

Хто може стати учасником? Подати заявку можуть учасники віком від 18 до 35 років з досвідом або навичками розробки ІТ рішень. Організатори очікують на команди від 3 до 8 учасників. Для участі в хакатоні мінімум 60% команди 21-22 вересня має бути присутня фізично в Києві, інші учасники можуть долучитися онлайн. Заявки приймаються також від індивідуальних учасників з досвідом в ІТ сфері – їм допоможуть доєднатись до існуючих команд або створити власну.

Як взяти участь? Зареєструватись можна до 16 вересня, 23:59 , за посиланням: https://forms.gle/jY5j29ezrYX3GooK9

В Україні проведуть Green Future Hackathon для розробки ІТ-рішень у сфері енергозбереження

Довідково. Green Future Hackathon організовано Українською академією лідерства у співпраці з Radar Tech в рамках проєкту «Інтеграція сталого розвитку в Україні відповідно до Європейського зеленого курсу * », що фінансується ЄС. Захід реалізується за підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні, а також Ukraine-Moldova American Enterprise Fund у партнерстві з Держенергоефективності України.

* Проєкт реалізується консорціумом громадських організацій, зокрема ГО «Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля», Добровільне обʼєднання органів місцевого самоврядування-асоціація «Енергоефективні міста України», ГО «Українська академія лідерства», ГО «Жіночий енергетичний клуб України», ГО «Дзига», ГО «Плато» під загальною координацією ГО «Діксі ГРУП».

В Україні проведуть Green Future Hackathon для розробки ІТ-рішень у сфері енергозбереження

Сила правди

В Україні проведуть Green Future Hackathon для розробки ІТ-рішень у сфері енергозбереження

Джерело: sylapravdy.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua