У Володимирі вітали адміністраторів ЦНАПу з професійним святом

07 вересня 2024 р. 18:06

07 вересня 2024 р. 18:06


6 вересня в Україні відзначають День адміністратора центру надання адміністративних послуг – професійне свято людей, які роблять наше життя зручнішим, забезпечуючи доступ до численних державних послуг. З цієї нагоди Володимирський міський голова Ігор Пальонка завітав до Володимирського ЦНАПу, де привітав працівників та вручив окремим з ним подяки.

Про це повідомляють на сторінці Володимирської міськради у «Фейсбук» .

“Адміністратори ЦНАП є своєрідними “посередниками” між громадянами та державою, допомагаючи якісно та ефективно вирішувати питання, пов’язані з документами, реєстраціями, довідками та багатьма іншими адміністративними процесами. Ця професія вимагає високого рівня відповідальності, уважності та комунікабельності. Переконаний, що адміністратори Володимирського ЦНАПу мають саме такі якості, оскільки часто чую схвальні відгуки про їхню роботу від мешканців громади. Нехай ваша праця приносить тільки задоволення, а кожен день дарує нові можливості для розвитку”, – зазначив Ігор Пальонка у вітальному слові.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня адміністратора ЦНАП подяки вручили:

Марії Ковальчук – начальнику відділу ведення реєстру територіальної громади та паспортних послуг управління ЦНАП;

Людмилі Влодарчук – адміністратору відділу адміністративних послуг управління ЦНАП;

Галині Окшин – адміністратору відділу адміністративних послуг управління ЦНАП. У Володимирі вітали адміністраторів ЦНАПу з професійним святом

купити квартиру Луцьку

У Володимирі вітали адміністраторів ЦНАПу з професійним святом

Джерело: volynonline.com