Володимирська громада провела в останню дорогу загиблого Героя Дмитра Матіюка

07 вересня 2024 р. 23:20

07 вересня 2024 р. 23:20


7 вересня громада Володимира попрощалася із 39-річним матросом Дмитром Матіюком, провівши його в останню дорогу коридором шани.

Про це повідомляють на сторінці Володимирської міськради у «Фейсбук» .

Чин похорону мешканця села Суходоли, який загинув 31 серпня у курській області, відбувся у храмі Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, де зібрались його рідні, друзі, побратими, односельчани, священнослужителі та представники влади.

Від імені усієї громади співчуття згорьованій дочці, рідному брату та усій родині висловив перший заступник Володимирського міського голови Ярослав Матвійчук : “Цей тиждень скорботний для нашої громади, адже отримали звістки про загибель чотирьох наших земляків, а на Дошці шани у центрі міста уже майже дві сотні портретів. Така велика та гірка ціна того, що ми продовжуємо вільно жити у своїй державі. Доземний уклін полеглому Герою Дмитру Матіюку за його бойовий подвиг та захист нашої Батьківщини. Наш обов’язок завжди пам’ятати про це та підтримувати родину, яка втратила найріднішу людину”.

Поховали Героя з усіма військовими почестями на Алеї Слави Федорівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близькими полеглого Дмитра Матіюка. Вічна пам’ять та шана Герою! Володимирська громада провела в останню дорогу загиблого Героя Дмитра Матіюка

купити квартиру Луцьку

Володимирська громада провела в останню дорогу загиблого Героя Дмитра Матіюка

Джерело: volynonline.com