У Нововолинську привітали спортсменів з нагоди професійного свята

14 вересня 2024 р. 23:03

14 вересня 2024 р. 23:03


У суботу, 14 вересня, в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Напередодні свята, 13 вересня, на стадіоні СОК «Шахтар» уже традиційно відбулася урочистість.

Про це повідомляють на сторінці Нововолинської міськради у «Фейсбук» .

У заході взяв участь Нововолинський міський голова Борис Карпус , його заступниця Ніна Шумська , тренери, вчителі фізичної культури ліцеїв, вихованці різних спортивних секцій, працівники спортивних установ.

Захід розпочався з виконання Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання пам’яті спортсменів, які загинули в російсько-українській війні.

З вітальним словом звернувся міський голова Борис Карпус. Він подякував викладачам за невтомну щоденну працю та виховання здорової, активної, спортивної молоді, а вихованцям – за небайдужість і завзяття. Міський голова вручив Почесні грамоти, Подяки та нагороди кращим тренерам, спортсменам – переможцям всеукраїнських змагань, призерам і учасникам обласних фестивалів.

Привітав спортсменів ветеран війни, учасник «Ігор нескорених» Сергій Гордієвич . Долучилися до вітального слова депутат обласної ради Андрій Бокоч і начальниця відділу молоді та спорту Надія Дячук .

Показові виступи продемонстрували вихованці секцій «Бойовий гопак», тхеквондо та спортивної аеробіки. Музичні вітання лунали від юних артистів НЦ ДЮТ. У Нововолинську привітали спортсменів з нагоди професійного свята

купити квартиру Луцьку

У Нововолинську привітали спортсменів з нагоди професійного свята

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua