Через повені у Польщі та Чехії скасовані потяги до України

15 вересня 2024 р. 17:26

15 вересня 2024 р. 17:26


Через повені у Польщі та Чехії залізничні оператори обох країн тимчасово скасували низку рейсів, зокрема і до України.

“Станом на зараз, обидва потяги із Праги – до Чопа і до Перемишля – досі на території Чехії і без шансів встигнути на свої стиковочні українські рейси”, – йдеться у повідомленні.

В “Укрзалізниці” зазначили, що перебувають на зв’язку із перевізниками обох країн і готові допомогти із гнучкою організацією стиковок для українських пасажирів.

“Ми нагадуємо, що готові прийняти пасажирів із квитками на сьогоднішні потяги на будь-який наш рейс аналогічного напрямку протягом найближчої доби на будь-які вільні місця без обміну квитків”, – зазначили в “Укрзалізниці”.

Що стосується пасажирів з України, які прямують на свою стиковку у празькому напрямку, то там порадили зв’язатися зі своїм чеським або польським оператором залізниці й уточнити розклад наступних рейсів. Є висока ймовірність того, що пасажирам варто запланувати ночівлю у місці стиковки.

На південному заході Польщі через сильні безперервні опади склалася критична ситуація: ріки виходять з берегів, триває евакуація людей з кількох населених пунктів, зупиняється рух транспорту. Через повені у Польщі та Чехії скасовані потяги до України

Через повені у Польщі та Чехії скасовані потяги до України

MIKULOVICE, CZECH REPUBLIC – SEPTEMBER 14: A flooded house during heavy rain on September 14, 2024 in Mikulovice, Czech Republic.There have been extreme weather and flood warnings as heavy rainfall sweeps the Czech Republic, Poland, Germany, Austria and Slovakia. (Photo by Gabriel Kuchta/Getty Images)

купити квартиру Луцьку

Через повені у Польщі та Чехії скасовані потяги до України

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua