Волинським підрозділам на фронт передали дрони та РЕБ

16 вересня 2024 р. 13:40

16 вересня 2024 р. 13:40


На Донецький та Запорізький напрямки фронту його доправили голова Волиньради Григорій Недопад, депутати Ігор Лех та Юрій Ройко.

Про це повідомляють на сторінці Волинської облради у «Фейсбук» .

Понад 40 розвідувальних та ударних безпілотників, багатоканальні швидкісні зарядні станції  Bandera Power, купольні прилади радіоелектронного захисту, а також комплекти кабелів для спецзв’язку – усе це отримали бійці різних підрозділів 100-ої ОМБР, 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади та 5-го батальйону «Любарт» бригади «Азов».

Цей транш допомоги для фронту вдалося спорядити завдяки донатам колективів обласної ради і комунальних установ, зокрема: центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, інфекційної лікарні, центру медичної статистики, Горохівського психоневрологічного інтернату, Володимирської та Заболоттівської спецшкіл, Рожищенського навчально-реабілітаційного центру, інституту післядипломної педагогічної освіти, Колківського і Старовижівського професійних ліцеїв, Ковельського центру профтехосвіти, Луківського і Берестечківського ПТУ, Любешівського технічного фахового коледжу, бібліотек для юнацтва і дітей, театру ляльок і академічного драматичного театру,  філармонії та «Волиньпроєкту».

Воїни дякують волинянам за підтримку.

«Ми ж, своєю чергою, запевнили наших захисників, що невтомно допомагатимемо і надалі», – зазначив Григорій Недопад. Волинським підрозділам на фронт передали дрони та РЕБ

купити квартиру Луцьку

Волинським підрозділам на фронт передали дрони та РЕБ

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua