Волиняни здобули шість нагород у «Strong Spirit’s Games»

16 вересня 2024 р. 21:13

16 вересня 2024 р. 21:13


14 вересня на гірськолижному курорті «Буковель» відбувся Національний відбір ветеранів війни до міжнародних змагань для ветеранів «Strong Spirit’s Games». Захід, у якому взяли участь 139 ветеранів з 20 регіонів країни, організований Міністерством у справах ветеранів України та Федерацією Стронгмену України.

Про це повідомляють на веб-сайті Волинської ОВА.

Спортсмени змагалися у адаптивних видах спорту: жим штанги лежачи (на максимум та на рази), веслування на тренажері (100 м та 100 сек), ривок гирі, ейрбайк 50 ккал.

Волинські ветерани показали достойний результат. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко . Зокрема, здобули шість нагород у різних категоріях, а саме:

Тарас Сасовський – 3 золотих медалі у категорії N2 (у багато повторному жимі штанги, жимі на максимум, жим гирь);

Олег Моргун – 1 срібна медаль, 1 бронзова медаль (жим на максимум, багато повторний жим);

Ігор Коломієць – 1 срібло у веслуванні в тренажері.

Зза підсумками цього відбору, комісія визначить 50 учасників національної збірної, які візьмуть участь у міжнародних змаганнях для ветеранів війни Strong Spirit’s Games. Турнір відбудеться 11-13 жовтня у Мадриді, в рамках фестивалю Арнольда Шварценеггера Arnold Classic.

«Вітаємо наших спортсменів! Ваша сила духу надихає і мотивує! Переконаний, що наші ветерани потраплять до всеукраїнської збірної і гідно представлять Україну на міжнародних змаганнях», – написав очільник області. Волиняни здобули шість нагород у «Strong Spirit’s Games»

купити квартиру Луцьку

Волиняни здобули шість нагород у «Strong Spirit’s Games»

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua