Колишнього гінеколога з Луцька знову судять за сутенерство

19 вересня 2024 р. 01:17

19 вересня 2024 р. 01:17


Колишньому гінекологу з Луцька Василю Стефанюку , який уже мав покарання за сутенерство, знову оголосили вирок. За версією слідства, чоловік запропонував чотирьом жінкам співпрацю: з них – інтим-послуги за гроші, з нього – пошук клієнтів, – пише ІА Волинські новини.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Судячи з колишніх вироків за сутенерство й шахрайство, лучанин, якому близько 60 років, став на кримінальну стежку у 2020 році. А до цього працював акушер-гінекологом в жіночій консультації.

Відомо, що коли історія з панянками, яких він нібито залучив до проституції, набула розголосу – звільнився з медзакладу. Перебуваючи на іспитовому терміні за виявлені факти сутенерства, чоловік знову попав у поле зору правоохоронців із тим же.

За версією слідства, запропонував чотирьом жінкам заробляти гроші інтимом за його посередництва. Себто він шукатиме їм клієнтів, домовлятиметься за оплату та інше.

Свою вину чоловік визнав і вкотре щиро розкаявся. Його покарали до п’яти років позбавлення волі. Зараз ця справа на розгляді в апеляційному суді, куди обвинувачений систематично не з’являється.

На останньому засіданні теж не було ні обвинуваченого, ні його захисника.

«Обвинувачений у судове засідання не може з’явитися внаслідок захворювання, що підтверджується медичною документацією, і через це просить відкласти розгляд справи на іншу дату», – поінформував суддя Волинського апеляційного суду Василь Подолюк .

Колишнього гінеколога з Луцька знову судять за сутенерство

Джерело: volyninfa.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua