У Володимирі діти створюють символ стійкості

20 вересня 2024 р. 14:20

20 вересня 2024 р. 14:20


19 вересня вихованці Володимирської дитячої художньої школи імені Миколи Рокицького долучилися до Дня спільнодії «Творчість, як складова нашої стійкості», що проходив у рамках впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Про це у «Фейсбук» повідомляє Володимирська міська рада.

«Творчість є одним з найбільших ресурсів людини, важливою складовою становлення та зміцнення стійкості, потужним джерелом відновлення суспільства у складні часи. Творчість допомагає просто жити, адже вона націлена на створення, а не на знищення», – розповіла юним учасникам заходу консультантка з ментального здоров’я Володимир-Волинської громади Вікторія Андрійчук .

Під час зустрічі діти разом з психологами Центру життєстійкості опрацювали техніки боротьби зі стресом, грали ігри, а також малювали свої емоції та почуття на спільній картині.

У рамках Дня спільнодії також оголосили конкурс на створення символу стійкості. Діти із задоволенням відгукнулися на таку ініціативу, а результати їхньої творчості презентують на виставці до Дня ментального здоров’я.

Фахівці Центру життєстійкості дякують вихованцям, викладачам та директору Володимирської дитячої художньої школи імені Миколи Рокицького Катерині Юрчук за творчість, креативність та активну участь.

Проєкт реалізують у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативи першої леді Олени Зеленської , за підтримки Бюро ВООЗ в Україні (World Health Organization Ukraine), Координаційний центр КМУ / Mental Health UA та ГО Безбар’єрність. У Володимирі діти створюють символ стійкості

купити квартиру Луцьку

У Володимирі діти створюють символ стійкості

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua