Джип за донат для ЗСУ поїде у Черкаси – волонтер Ігор Маковський провів розіграш

20 вересня 2024 р. 14:38

20 вересня 2024 р. 14:38


Розіграш американського позашляховика «Ford Explorer» 2020 року випуску вже відбувся. Тож серед тих, хто зробив донат на підтримку ЗСУ у розмірі ста і більше гривень, ініціатор акції – волонтер з Іванич – Ігор Маковський у прямому ефірі визначив переможця. Ним став Юрій з Черкас.

Проєкт «Авто за донат» стартував 14 квітня, про це уже розповідала наша газета. Його втілювати узявся волонтер, який з початку повномасштабного вторгнення не лише збирає необхідну допомогу для воїнів, а й особисто відвозить її на фронт. Він намагається дістати і доставити якнайшвидше на передову все, що потрібне нашим захисникам – від шкарпеток до дронів і автівок. Однак з кожним днем виконувати запити стає все складніше, тому волонтери вигадують нові способи збору коштів. Одним із них став розіграш крутого автомобіля за донат. Таку ідею Ігорю подав його знайомий, що працює в ІТ-сфері, який і віддав свій позашляховик, щоб його розіграти й таким чином зібрати кошти на придбання якомога більшої кількості транспортних засобів на передову.

Упродовж п’яти місяців тривав збір донатів на картку «Монобанку». Участь в акції узяли дві тисячі 907 людей, які проживають у різних куточках країни. Таким чином на підтримку ЗСУ вдалося зібрати мільйон 508 тисяч 819 гривень.

Увечері 14 вересня у прямому ефірі у сервісі «Монобанку» волонтер розіграв позашляховика. Його щасливим власником став Юрій з Черкас, який задонатив 10 тисяч 400 гривень, а отже мав 104 шанси на перемогу.

Радісну новину переможцю розіграшу Ігор Маковський повідомив у телефонній розмові під час прямого включення, яке загалом тривало понад  півтори години. Юрій дзвінку здивувався, а згодом зізнався, що не очікував виграти авто, просто робив донати, щоб допомогти військовим, за розіграшем у прямому ефірі не стежив. Чоловік також поділився, що від радісної звістки в нього «тремтять руки».

Ігор Маковський подякував усім учасникам акції за донати, а також запевнив, що кожна отримана гривня піде на допомогу ЗСУ. «Хлопці на передовій матимуть можливість вижити і продовжувати нищити ворогів», – наголосив волонтер.

Валентина ТИНЕНСЬКА

Джип за донат для ЗСУ поїде у Черкаси –  волонтер Ігор Маковський провів розіграш

Джерело: slovopravdy.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua