Область активно диджиталізується

20 вересня 2024 р. 16:29

20 вересня 2024 р. 16:29


Лише за попередні два роки в регіоні реалізували понад 20 цифрових проєктів, шість з них – цьогоріч. ОВА використовує цифрові рішення, аби спростити життя людей: від впровадження зручних електронних послуг до забезпечення доступу до швидкісного інтернету, повідомляють на сайті облдержадміністрації.

У регіоні працює три корисних дашборди, що допомагають: стежити за впровадженням е-журналів і ділитись досвідом використання освітніх платформ; розвивати доступність інтернету, переглядаючи перелік провайдерів, які використовують xPON технології, та дізнаватись, в яких населених пунктах є інтернет; розвивати електронну демократію завдяки е-петиціям, е-зверненям.

Цифрова трансформація Волині дозволила підвищити рівень послуг, що надаються у ЦНАПах. У восьми  громадах їх облаштували сонячними панелями для безперебійної роботи й зменшення енергоспоживання; працівники 20 центрів отримали мобільні цифрові валізи, аби послуги серед маломобільних волинян стали доступнішими; у семи ЦНАПах використовують планшети, аби забезпечити безбар’єрні й доступні послуги для всіх.

«Цифровізація Волині – це про масштабність ідей та рішучість їв втілювати, зміцнюючи країну та наближаючи перемогу», – відзначає Міністерство цифрової трансформації.

Область активно диджиталізується

Джерело: slovopravdy.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua