У скорботі громади району, бо прощаються з Героями

20 вересня 2024 р. 17:24

20 вересня 2024 р. 17:24


У цій нещадній проклятій війні продовжують гинути наші земляки, які стали на захист України і ведуть  запеклі бої з ворогом. Запам’ятаймо імена тих, хто віддав за Україну життя.

Владислав Троцюк

(с. Ласків Володимир-Волинська ТГ)

Знову сумна звістка надійшла у Володимир-Волинську громаду. За результатами ДНК-тесту підтвердилась загибель жителя села Ласків, старшого солдата Владислава Троцюка, 1997 року народження.

Військовослужбовець був призваний до лав ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення. Гідно та мужньо виконував  обов’язок із захисту Батьківщини, починаючи з 25 лютого 2022 року. Мав  за плечима й кількарічний досвід служби у зоні проведення АТО. Загинув 12 травня 2024 року у Куп’янському районі внаслідок ворожого обстрілу.

Додому Герой повернувся на щиті. Родина, друзі, побратими, громада незабаром попрощаються з відважним захисником, який віддав життя за Україну. Поховали полеглого Героя з усіма військовими почестями на кладовищі у рідному селі Ласків.

Радислав Гузар

(м. Нововолинськ)

У скорботі громади району, бо прощаються з Героями

Не покидає скорбота Нововолинську громаду. Тут прощаються із захисниками, які полягли за нашу свободу. 7 вересня у Донецькій області загинув відважний воїн Радислав Гузар, 2001 року народження.

«Лише 23 роки йому відміряла доля. Зовсім юний вік не став на заваді, щоб присвятити себе захисту Української держави. Відповідальний, сміливий, мовчазний Радислав ніколи не відмовляв у допомозі, врятував життя не одному побратиму. Встиг побувати в багатьох гарячих точках. А 7 вересня його життя забрала ворожа куля… Сумуємо разом із дружиною, мамою і всією сімʼєю нашого Героя. Хай Господь упокоїть його душу в Царстві Небесному», – написав у фейсбуці міський голова Борис Карпус.

Коридором шани зустріли земляки воїна, який повернувся додому на щиті. Панахида і прощання з ним відбулися у Свято-Духівському соборі. Опісля траурний кортеж рушив до будинку, де він мешкав, на вулицю Героїв ЗСУ. Поховали воїна на Алеї Слави Героїв на кладовищі в районі другої шахти.

Редакція “Слова правди” висловлює щирі співчуття рідним і близьким захисників. Вічна пам’ять і шана Героям!

У скорботі громади району, бо прощаються з Героями

Джерело: slovopravdy.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua