У Луцьку в оренду на 5 років здаватимуть комунальні приміщення: де й кому

20 вересня 2024 р. 17:55

20 вересня 2024 р. 17:55


Чотири об’єкта комунальної власності Луцької міської ради включили до переліку першого типу, що підлягають передачі в оренду на аукціоні.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації, що відбулася у п’ятницю, 20 вересня.

Як повідомив начальник відділу управління майном міської комунальної власності Євгеній Лущакевич , чотири приміщення здаватимуть в оренду на п’ять років.

«Відповідно до законодавства до Переліку першого типу включаються об’єкти, що є вільними. Наразі в Луцьку є чотири комунальних приміщення, які не використовуються. Вони знаходяться у різних частинах міста і мають різну площу. Тому в кожного є своє цільове призначення», – пояснив начальник відділу.

Отож, до переліку першого типу об’єкти комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні включили:

  • нежитлове приміщення (другий поверх) загальною площею 17,5 кв. м, що на вул. Ветеранів, 17-а у м. Луцьку. Балансоутримувач будівлі – державне комунальне підприємство «Луцьктепло»;
  • частину нежитлового приміщення (перший поверх) загальною площею 2 кв. м, що на вул. В’ячеслава Чорновола, 1 у м. Луцьку. Додатковою умовою оренди є використання нежитлового приміщення для розміщення банківського терміналу самообслуговування населення. Балансоутримувач будівлі – комунальне підприємство «Луцька міська дитяча поліклініка»;
  • нежитлове приміщення (перший поверх) загальною площею 12,7 кв. м, що на вул. Глушець, 20 у м. Луцьку. Балансоутримувач будівлі – департамент молоді та спорту Луцької міської ради;
  • частину нежитлового приміщення (перший поверх) загальною площею 2 кв. м, що на вул. Климчука Сергія, 7 у м. Луцьку. Додатковою умовою оренди є використання нежитлового приміщення для розміщення кавового автомата. Балансоутримувач будівлі – комунальне підприємство «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади».

Члени комісії одноголосно підтримали запропонований список об’єктів.

У Луцьку в оренду на 5 років здаватимуть комунальні приміщення: де й кому

Джерело: vsn.in.ua