Луцькому дитсадку передали мобільну газову котельню

20 вересня 2024 р. 18:23

20 вересня 2024 р. 18:23


Комунальний заклад «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №26 Луцької міської ради» , що розташований на вул. Шевченка, 66, опалюється виключно електроенергією. Отримавши мобільну котельню на природному газі, дитсадок зможе працювати, незважаючи на перебої в електропостачанні.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації, що відбулася у п’ятницю, 20 вересня.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Борис Смаль , це стало можливим завдяки участі у проєкті «Створення багатофункціонального простору для бізнесу в місті Луцьку», що впроваджується спільно з Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні, фінансується урядом Німеччини через компанію GIZ у межах програми «Підтримки швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів».

«У межах проєкту реставрується будівля колишнього кінотеатру «Батьківщина», що розташований на вул. П’ятницька гірка, 2. Під час реставраційних робіт демонтували мобільну котельню на природному газі. Тому було вирішено передати її на баланс департаменту освіти Луцької міської ради і встановити в дитсадку №26, аби забезпечити безперебійну роботу дошкільного закладу», – пояснив Борис Смаль.

Члени комісії підтримали рішення про передачу майна (мобільна котельня), набутого в результаті реалізації проєкту «Створення багатофункціонального простору для бізнесу в місті Луцьку».

Луцькому дитсадку передали мобільну газову котельню

Джерело: vsn.in.ua