У Нововолинську розподілили кошти для військових та Центральної міської лікарні

20 вересня 2024 р. 21:36

20 вересня 2024 р. 21:36


20 вересня Нововолинський міський голова Борис Карпус провів засідання 36-ї чергової сесії міської ради. 26 депутатів разом із секретарем ради Надією Жук ухвалили понад 100 рішень. На засіданні були присутні заступники міського голови, старости старостинських округів, начальники управлінь та відділів, керівники комунальних підприємств та розробники проєктів рішень.

Про це повідомляють на сторінці Нововолинської міськради у «Фейсбук» .

Депутати затвердили зміни до бюджету громади на 2024 рік. У зв’язку з перевиконанням планових показників бюджету, кошти перерозподілили відповідно до звернень головних розпорядників. Зокрема, 1,6 мільйона гривень направили для Збройних сил України, а близько 2,5 мільйона – на потреби Центральної міської лікарні. Також надійшли кошти державної субвенції на потреби “Нової української школи”.

Близько 70 питань порядку денного сесії стосувалися землеустрою. Серед них – встановлення права користування земельними ділянками, затвердження технічної документації, припинення права користування та передача в оренду земельних ділянок тощо.

Ухвалили зміни до цільових програм Нововолинської громади. Низка рішень стосувалася комунального майна, економіки громади та діяльності комунальних установ. У Нововолинську розподілили кошти для військових та Центральної міської лікарні

купити квартиру Луцьку

У Нововолинську розподілили кошти для військових та Центральної міської лікарні

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua