У Володимирі організували виставку картин та мистецьке свято у День художника

14 жовтня 2024 р. 15:35

14 жовтня 2024 р. 15:35


13 жовтня у Культурно-мистецькому центрі Володимира відбувся захід з нагоди Дня художника, який щорічно відзначається в Україні у другу неділю жовтня.

Про це повідомляють на сторінці Володимирської міськради у «Фейсбук» .

Від імені  усієї громади майстрів пензля привітали зі святом секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк та головний спеціаліст відділу культури і мистецтва Любов Нестерук , які вручили Подяки міського голови та управління з гуманітарних питань , а також полотна для малювання Марії Вальчук, Івану Кечмі, Адаму Михалику, Надії Яцині та Дмитру Свіріну .

Усі охочі могли насолодитися атмосферою творчості місцевих художників, роботи яких були представлені у фойє КМЦ, а також талантом учасників театру-студії «Різнобарв’я», які додали яскравих фарб цьому дню.

Художники охоче відповідали на запитання вікторини, малювали автопортрети, змальовували давньогрецького бога Аполлона та приміряли розкішні капелюшки з колекції театру-студії «Різнобарв’я».

На завершення заходу в усіх присутніх була можливість зробити фото на тлі живих фотозон, створених акторами театру. У Володимирі організували виставку картин та мистецьке свято у День художника

купити квартиру Луцьку

У Володимирі організували виставку картин та мистецьке свято у День художника

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua