Освітян запрошують провести урок гідності у свої навчальних закладах

16 жовтня 2024 р. 16:48

16 жовтня 2024 р. 16:48


Українських вчителів й учительок запрошують організувати й провести у свої навчальних закладах урок гідності Ц ьогорічна фокусна тема «Цінності, безпека та цифрове благополуччя».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці організації EdCamp Ukraine.

Подію можна організувати в будь-який день, у будь-якому форматі: онлайн, офлайн чи змішаному у проміжку: з 21 листопада – Дня Гідності та Свободи України до 10 грудня – Міжнародного дня прав людини.

Організація забезпечить учасників необхідними матеріалами.

Охочих провести урок запрошують на орієнтаційний вебінар, під час якого розкажуть про все докладно та нададуть відповіді на запитання. Онлайн-зустріч відбудеться 7 листопада о 16:00. Зареєструватися можна до 12:00 6 листопада. Реєстрація знаходиться тут.

Усі, хто зареєструються та візьмуть участь у події, отримають безплатно докладні методичні рекомендації та спеціально створений робочий зошит-путівник для учнівства, сертифікати для учасниць та учасників й унікальні настінні календарі, а також підтримку української команди.

«Ми щасливі знову запросити освітян з усієї України, – які вже долучалися до цієї унікальної ініціативи, і які ще не мають такого досвіду, – до участі. Проведіть урок гідності у своєму закладі освіти та проаналізуйте з учнівством і студентством гідність у часи війни: нашу єдність, нашу увагу одні до одних, нашу здатність боротися і працювати заради перемоги нашого народу, перемоги гідності», – повідомили у дописі.

Освітян запрошують провести урок гідності у свої навчальних закладах

Джерело: lutsk.rayon.in.ua