Волинянка звинуватила поліцейського офіцера у відбиранні телефону в дитини та «погрозах»: що кажуть у райвідділі

18 жовтня 2024 р. 09:20

18 жовтня 2024 р. 09:20


У соцмережах з’явився допис, де волинянка звинуватила поліцейського офіцера Сошичненської громади Артура Федоровича у відбиранні телефону в дитини, нав’язуванні думки та погрозах . У поліції назвали ці звинувачення маніпулятивними і такими, що не відповідають дійсності.

16 жовтня Артур Федорович разом з начальником сектору служби освітньої безпеки Романюк Л.В., проводили профілактично-виховну роботу з учнями 8-9 класів ліцею с. Залісся. Про це повідомляє Камінь-Каширський районний відділ поліції.

Під час проведення виховної роботи навчальний колектив вказаного ліцею звернув увагу на неналежну поведінку однієї з учениць: систематичні пропуски уроків, поведінка під час навчального процесу, постійне створення конфліктів, неодноразове зривання уроків тощо.

«При подальшій розмові до уроку доєдналась матір вказаної учениці, в її присутності поліцейські попросили оглянути мобільний телефон доньки, на що вона погодилась та особисто передала мобільний телефон офіцерові. При перегляді виявлено інформацію, що підтверджувала неналежну поведінку учениці (перебування в закладах громадського харчування після 22:00, можливе зловживання спиртними напоями та інше)», – йдеться у дописі.

За цим фактом наразі вирішується питання щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

«Зазначимо, що спілкування проводилось у спокійному форматі, будь-якого тиску з боку працівників поліції чи представників навчального колективу на ученицю чи її матір не вчинялось. Тож допис сестри учениці є маніпулятивним і не відповідає дійсності», – стверджують правоохоронці.

Волинянка звинуватила поліцейського офіцера у відбиранні телефону в дитини та «погрозах»: що кажуть у райвідділі

Джерело: volyninfa.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua