У Ковелі триває громадське обговорення щодо долі Меморіалу Слави

18 жовтня 2024 р. 11:44

18 жовтня 2024 р. 11:44


Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», наказу Міністерства культури та інформаційної політики України від 26.08.2024 № 605 «Про визнання такими, що не підлягають занесенню до Державного реєстру нерухомих пам’яток України, об’єктів культурної спадщини» Меморіал Слави в місті Ковелі (вул. Незалежності) визнали таким, що не підлягає занесенню до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.

Про це повідомляють на веб-сайті Ковельської міськради.

Управління культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Ковельської міської ради виносить на громадське обговорення питання щодо подальшої долі Меморіалу Слави.

Термін проведення обговорення — з 17. 10. 2024 р. по 30. 11. 2024 р.

Повнолітні громадяни України, зареєстровані на території Ковельської територіальної громади, можуть подати пропозиції та зауваження у електронній формі за посиланням .

Після отримання пропозицій від громади та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Ковельської міської ради.

купити квартиру Луцьку

У Ковелі триває громадське обговорення щодо долі Меморіалу Слави

Джерело: volynonline.com