У Володимирі погодили виплати одноразових грошових допомог

18 жовтня 2024 р. 15:20

18 жовтня 2024 р. 15:20


17 жовтня у Володимирській міській раді відбулося засідання комісії з соціальних питань по Володимир-Волинській міській територіальній громаді, яке провела керуюча міськвиконкому Ірина Лошенюк.

Про це повідомляють на веб-сайті Володимирської міськради.

На розгляд комісії винесли п’ять питань порядку денного. Розглянувши звернення щодо призначення одноразових грошових допомог, 27 громадянам погодили виплати на загальну суму  101 тисяча гривень.

П’ятьом громадянам призначили одноразову грошову допомогу на лікування рідних та близьких на загальну суму 28 тисяч гривень.

Ухвалили на засіданні рішення про закупівлю та затвердження складу продуктових наборів на четвертий квартал 2024 року наборів у кількості тисяча штук для осіб, які обслуговуються структурними підрозділами Територіального центру.

Розглянувши подання начальника управління соціальної політики Наталії Голюк , комісія погодила рішення про відшкодування КП “Полігон” коштів за фактично надані послуги з організації та проведення поховання загиблих (померлих) військовослужбовців на суму 12 563 гривень.

Трьом громадянам, які належать до категорій дітей та батьків загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців, які брали участь в  АТО/ООС, відбитті військової агресії російської федерації проти України, погоджено грошову допомогу з нагоди їх дня народження по 1000 гривень. У Володимирі погодили виплати одноразових грошових допомог

купити квартиру Луцьку

У Володимирі погодили виплати одноразових грошових допомог

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua