Скільки коштують послуги з організації гарячого харчування учнів початкової школи у Луцьку

18 жовтня 2024 р. 15:21

18 жовтня 2024 р. 15:21


У Луцьку гімназія №20 оголосила тендер на майже пів мільйона гривень на послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів. Ці кошти покриє державна субвенція, яка спрямована на забезпечення безоплатного харчування для молодших класів.

Відповідне оголошення про пошук підрядника розмістили на майданчику Zakupivli.pro 16 жовтня.

Нагадаємо, нещодавно на рахунки Луцької міської ради надійшли 22,4 мільйона гривень субвенції з державного бюджету на забезпечення харчуванням учнів початкових класів. Це становить 70% від потреби до кінця 2024 року.

У коментарі ВСН очільник департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар розповів, що нині заклади освіти подають тендерні пропозиції. Загалом до кінця місяця відбудуться торги.

«Думаю, що станом на 4 листопада ми вже почнемо харчувати школярів молодших класів», - сказав посадовець.

У технічному завданні тендерної документації вказано, що харчування учнів повинно повністю відповідати фізіологічній потребі дитячого організму у поживних речовинах та енергії відповідно до віково-статевих особливостей, а також вимогам санітарного законодавства та нормам харчування, встановленим постановою Кабінету Міністрів України.

«Учасник розраховує ціну послуги відповідно до примірного чотиритижневого сезонного меню для різних вікових груп, що також враховують особливі дієтичні потреби здобувачів освіти/дітей (у разі їх наявності), потребу у лікувальному харчуванні (у разі прийняття відповідного рішення засновником закладу) та сезонність (осінь, зима, весна, літо)», - йдеться у ТД.

Крім послуги з організації шкільного харчування, учасник може забезпечити буфетною продукцією та забезпечити роботу буфету відповідним персоналом і обладнанням.

Послуги з організації шкільного харчування будуть здійснюватися на умовах аутсортингу, а приготування їжі - виключно в приміщенні їдальні та харчоблоку закладу освіти. Ціна послуг та буфетної продукції має включати в себе витрати на закупівлю продуктів, транспортування, приготування, а також витрати на прибирання та миття посуду, тощо.

Сума торгів - 475 тисяч 450 гривень, а прийом пропозицій здійснюється з 16 жовтня до 24 жовтня.

Скільки коштують послуги з організації гарячого харчування учнів початкової школи у Луцьку

Джерело: vsn.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua