«Любарт» проведе перший домашній матч у межах чемпіонату Екстра-ліги

18 жовтня 2024 р. 17:27

18 жовтня 2024 р. 17:27


Футзальний клуб «Любарт» проведе перший домашній матч у межах дебютного сезону в Екстра-лізі.

У суботу, 19 жовтня, суперником «князів» стане львівський «In.IT». Анонс гри оприлюднили на сторінці «Любарта» у фейсбуці.

Із галичанами підопічні Назара Бугайчука неодноразово зустрічалися. Почалося все ще у 2021 році в рамках Першої ліги, коли обидва колективи були учасниками однієї групи. Тоді кожен здобув по перемозі, а в останньому протистоянні було зафіксовано нічию.

Надалі почалася повномасштабна війна, яка залишила той розіграш незавершеним. А коли футзальна активність відновилася, «айтівці» отримали змогу дебютувати в Екстра-лізі. Наразі це їхній третій сезон в еліті. Минулий завершили на дев’ятій сходинці та залишилися поза плей-оф.

Цьогоріч «Любарт» і «In.IT» уже зустрічалися в межах передсезонних турнірів – 1:1 та 1:2. Щодо старту сезону, то обидва колективи розпочали з поразок. «Князі» дебютували з рахунку 1:4 проти «Урагана», а «айтівці» поступились «Соколу» – 0:3.

Матч ФК «Любарт» –  «In.IT» відбудеться в Луцьку (ВОДЮСШ, вулиця Шевченка, 3. ). Стартовий свисток пролунає о 12:00.

Квиток на гру можна придбати безпосередньо перед матчем. Як інформував Спорт на Районі раніше, усі в иручені кошти «Любарт» передаватиме для 220 батальйону 126 окремої ОБр ТРО , де командиром стрілецької роти служить Владислав Козачок. Також під час гри можна буде задонатити на підтримку захисників додатково.

Для військових вхід безкоштовний!

«Любарт» проведе перший домашній матч у межах чемпіонату Екстра-ліги

Джерело: lutsk.rayon.in.ua