Де у Луцьку найближчим часом відновлять опалення

18 жовтня 2024 р. 17:53

18 жовтня 2024 р. 17:53


У Луцьку споживачам продовжують надавати опалення. За деякими адресами тривають ремонтні роботи з ліквідації витоків.

Станом на 16:00 18 жовтня продовжують роботи з ліквідації витоку на вулиці Конякіна, 12. Після їх завершення 18 жовтня відновлять подачу опалення до ліцею №18 та групи житлових будинків. Про це повідомляє Луцьктепло .

Окрім цього, завершили заходи, які дозволять відновити опалення на вулиці Зоряній, 1, а також будинках на проспекті Волі, 39а та вулиці Коперника, 66а. Роботи з відновлення опалення на будинку проспекті Волі, 41 продовжать в понеділок, 21 жовтня. Також у цей день триватимуть роботи з ліквідації витоку на будинку на проспекті Відродження, 18, де, окрім зовнішньої теплової мережі, управитель займається внутрішніми трубопроводами.

На вулиці Задворецькій виявили місце витоку та вже виконали земляні роботи. Роботи з його ліквідації продовжать 19 жовтня.

Тривають гідравлічні випробування новозмонтованої теплової мережі у дворах на проспекті Волі. Після завершення гідровипробувань та промивки трубопроводів зранку 19 жовтня розпочнеться заповнення системи та подальше відновлення опалення для 1 поліклініки, 7 дитячого садка та групи житлових будинків, які залежать від цієї мережі.

Де у Луцьку найближчим часом відновлять опалення

Джерело: lutsk.rayon.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua