У Луцькому ліцеї № 15 капітально відремонтували харчоблок, їдальню та вестибюль

18 жовтня 2024 р. 18:30

18 жовтня 2024 р. 18:30


У Луцькому ліцеї № 15 капітально відремонтували їдальню та харчоблок, який не оновлювали десятиліттями. Приміщення намагалися підтримували у чистоті, але враховуючи, що школа збудована у 1962 році, зробити це було складно. Щоб забезпечувати учнів здоровим і якісним харчуванням, харчоблок і їдальня потребували капітального ремонту.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

Фінансування ремонту здійснювалося коштом бюджету Луцької громади. Роботи в харчоблоці виконувалися комплексно: із заміною каналізації, водопроводу, повним ремонтом електромережі, облаштуванням системи вентиляції та кондиціонування.

У харчоблоці вирівняли стіни та підлогу, поклали облицювальну плитку і закупили обладнання – велику холодильну шафу, електричну піч, духовку. Придбали також ємності для миття посуду та столи з нержавіючої сталі. В їдальні облаштували 120 посадкових місць.

Сьогодні до ліцею завітав Луцький міський голова Ігор Поліщук , щоб оглянути результати ремонту.

“Поступово приводимо до порядку наші навчальні заклади – школи та дитячі садочки, – сказав очільник громади. – У ліцеї №15 ми бачимо відремонтовану їдальню, де дітки харчуються, і практично повністю оновлений харчоблок, де їжа готується в умовах, що ставляться до таких приміщень, а кухарям працюється комфортно”.

Міський голова також додав, що нове обладнання споживає значно менше електроенергії і дає змогу заощаджувати. Крім того, звернув увагу на ще одну оновлену зону ліцею – вестибюль, що раніше був у критичному стані. Після капітального ремонту ця зона стала світлою, просторою і створює для дітей приємну атмосферу. У Луцькому ліцеї № 15 капітально відремонтували харчоблок, їдальню та вестибюль

купити квартиру Луцьку

У Луцькому ліцеї № 15 капітально відремонтували харчоблок, їдальню та вестибюль

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua