Світла пам’ять: минув рік зі смерті волинського захисника

18 жовтня 2024 р. 21:01

18 жовтня 2024 р. 21:01


У роковини смерті вшановують пам’ять захисника Володимира Ніколайчука .

Про це інформують на сайті Рожищенської міської ради.

Радіотелефоніст стрілецького батальйону, старший солдат 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Володимир Андрійович Ніколайчук, 1974 року народження, віддав життя за Україну 18 жовтня 2023 року .

Герой загинув, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Лиман Перший Куп’янського району Харківської області.

Усі, з ким зводило життя Володимира Ніколайчука у мирний час, пам’ятають його як просту, щиру та відповідальну людину. Він завжди готовий був прийти на допомогу, нікому не відмовляв у важку хвилину.

Був надійним побратимом Володимир Ніколайчук і на передовій. Захисник мужньо боровся з ворогом до останньої хвилини свого життя. І помер як Герой.

За особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, та самовіддане виконання військового обов’язку Володимира Андрійовича Ніколайчука нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

«Минає скорботний рік, але час не гоїть рану на серці рідних. Воїн Небесного легіону Володимир Ніколайчук тепер живе у нашій пам’яті як світлий образ мужнього воїна та вірного сина України. Царство Небесне тобі, Герою!», –  написали у повідомленні міськради.

Світла пам’ять: минув рік зі смерті волинського захисника

Джерело: volyninfa.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua