Заморозки можуть посилитися: якою буде погода у вихідні в Україні

18 жовтня 2024 р. 23:53

18 жовтня 2024 р. 23:53


Найближчими вихідними в Україні дощі не прогнозуються, але заморозки можуть посилитися.

Про це розповіли в «Укргідрометцентрі»

В суботу в більшість регіонів опади не очікуються, хоча дощі можуть бути в окремих областях, зокрема в Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Криму.

Вночі можливі заморозки до -1...-3 градусів на заході, а також у Житомирській, Хмельницькій, Черкаській, Вінницькій та Одеській областях. На півночі, зокрема в Чернігівській і Сумській областях, також очікуються заморозки. В Кіровоградській області температура вночі становитиме 0 градусів.

Протягом дня максимальна температура підніметься до +15 градусів на Закарпатті, водночас в інших регіонах температура коливатиметься між +10 і +11 градусами.

В Києві вночі температура становитиме 0...-2 градуси, вдень прогнозують +9...+11 градусів без опадів.

В неділю, 20 жовтня, погода залишиться подібною до суботньої. Дощів стане менше, але заморозків знову додасться. Опади можуть спостерігатися в Донецькій, Луганській областях і в Криму.

Вночі заморозки очікуються в західних регіонах , а також у Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Черкаській, Кіровоградській, Сумській і Чернігівській областях. Додатково заморозки можливі в Харківській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій і Дніпропетровській областях, знову ж таки в межах -1...-3 градусів.

Протягом дня в більшості областей температура залишиться такою ж, як і в суботу, до +10, +11 градусів, а в Києві вночі знову очікується 0...-2 градуси, вдень +9...+11 градусів. Опадів не передбачається.

Заморозки можуть посилитися: якою буде погода у вихідні в Україні

Джерело: vsn.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua