У Володимирі 16-ти квартирний будинок залишили без тепла

21 жовтня 2024 р. 17:54

21 жовтня 2024 р. 17:54


Уже три дні як у Володимирі стартував опалювальний сезон, але не для всіх. Мешканці будинку №3 на вулиці Олега Ольжича – тепла в оселі не дочекалися.

Про цю проблему вони розповіли кореспондентці ВолиньUA.

Ще 14 вересня 2024 року мешканців не лише Олега Ольжича, 3, але й усіх навколишніх будинків попередили, що в систему запустять воду в рамках підготовки до опалювального сезону. З 18 жовтня запрацювала котельня, але тепліше у 16-ти квартирному будинку не стало. Мешканці забили на сполох. Працівники управляючої житлової контори на виклик прибули та з’ясували, що є прорив у системі опалення. Тільки визначити, де саме прорвало вони не можуть.

Пані Алла, мешканка цього будинку сьогодні повідомила про проблему міського голову Ігоря Пальонку. Також жінка була в управляючій житловій конторі, розмовляла із заступником начальника. Саме працівники житлової контори їй повідомили, що потрібно зривати підлогу в її квартирі, або в ще кількох квартирах на першому поверсі аби таким чином знайти прорив. Діяти потрібно так, бо в будинку немає повноцінного підвалу і всі комунікації прокладені під підлогами.

Люди обурені, адже проблему слід було усунути ще до початку опалювального сезону, якби комунальники добросовісно віднеслись до своїх обов’язків. Якщо ж постане питання зривати підлоги, то хто компенсує власникам квартир витрати на новий ремонт?

За словами пані Алли, у міській раді пообіцяли питання вивчити та усунути проблему.

ВолиньUA буде слідкувати за ситуацією, адже в цьому будинку є сім’ї з маленькими дітками, літні люди та й зрештою, тепла хочуть усі.

У Володимирі 16-ти квартирний будинок залишили без тепла

Джерело: volynua.com