У Володимирі презентували виставку художника та педагога Адама Михалика

21 жовтня 2024 р. 23:28

21 жовтня 2024 р. 23:28


18 жовтня в арт-галереї культурно-мистецького центру Володимира відбулося відкриття ювілейної персональної виставки талановитого художника, педагога Адама Федоровича Михалика, на яке завітали його колишні учні, колеги та поціновувачі мистецтва.

Про це повідомляють на сторінці Володимирської міськради у «Фейсбук» .

Під час відкриття виставки з вітальним словом виступили начальник відділу культури і мистецтва управління з гуманітарних питань Олена Омелюх , вітали ювіляра колеги з Володимирської дитячої художньої школи імені Миколи Рокицького, де він 45 років пропрацював викладачем, з них 37 років – директором. Щирі вітання линули й від колективу фахового педагогічного коледжу імені А. Ю. Кримського та колишніх учнів.

Як зазначалось на заході, тематика виставки “У пошуках світла” надзвичайно актуальна, адже художник за допомогою своїх картин намагається донести до глядача важливі істини про життя, природу, навколишній світ. Роботи Адама Михалика сповнені оптимізму і віри в краще майбутнє, водночас зачаровують глибиною і позитивом. Полотна художника – своєрідний заклик цінувати кожну мить нашого життя і шукати світло навіть у найскладніших ситуаціях. У Володимирі презентували виставку художника та педагога Адама Михалика

купити квартиру Луцьку

У Володимирі презентували виставку художника та педагога Адама Михалика

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua