Волинянин залишив без газу всю п’ятиповерхівку через самовільне підключення водонагрівача

22 жовтня 2024 р. 19:56

22 жовтня 2024 р. 19:56


У Володимирі жителі п'ятиповерхівки на вулиці Ковельській залишилися без газу , коли сусід самовільно підключив водонагрівач і напустив воду в систему, замість газу.

Про це повідомили в пресслужбі обласної філії «Газмережі».

На місце події терміново прибули фахівці аварійно-диспетчерської служби Волинської філії «Газмережі». Вони виявили, що причиною інциденту стало самовільне підключення проточного газового водонагрівача.

«Такі дії є забороненими і можуть призвести до серйозних наслідків. Для локалізації аварійної ситуації довелося тимчасово припинити газопостачання, що створило незручності для мешканців, особливо в опалювальний період», — зазначили у пресцентрі «Газмережі».

Винуватця інциденту вже виявлено, і він понесе відповідальність за свої дії. Частину газопостачання вже відновлено, але ремонтні роботи ще тривають.

«Цей випадок ще раз підтверджує важливість доручення газових справ лише професіоналам. Закликаємо мешканців не ризикувати своїм життям і здоров’ям, дотримуючись усіх норм і правил при підключенні газового обладнання», — додали у «Газмережі».

У громаді на Волині не буде газу: де та коли

Як сім'я з Волині адаптувалася до життя без газу та підготувалася до блекаутів

Волинянин залишив без газу всю п’ятиповерхівку через самовільне підключення водонагрівача

Джерело: vsn.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua