У Володимирі провели в останню дорогу померлого захисника Валерія Щетіна

22 жовтня 2024 р. 22:24

22 жовтня 2024 р. 22:24


22 жовтня у Володимирі відбулось прощання із молодшим сержантом Валерієм Щетіним, серце якого зупинилося 20 жовтня внаслідок важкого захворювання.

Про це повідомляють на веб-сайті Володимирської міськради.

Скорботний кортеж з тілом покійного мешканці зустріли навколішки із синьо-жовтими прапорами у руках. На похорон, який відбувся у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, прийшли його рідні, друзі, побратими, сусіди, представники місцевої влади та небайдужі мешканці.

Співчуття родині від імені міського голови та усієї громади висловив перший заступник Володимирського міського голови Ярослав Матвійчук : «Завдяки нашим воїнам ми сьогодні можемо розмовляти рідною мовою, вчити дітей в українських школах та молитися в українських храмах, живучи у своїй державі. Проте ціна дуже висока – це тисячі життів захисників та захисниць України. На Дошці пам’яті у Володимирі уже 198 портретів і наступного місяця, на жаль, будемо її розширювати. Серед них буде і світлина Валерія Щетіна. Дякуємо тобі, воїне, за твій подвиг заради нашої громади та всієї України. Царство Небесне та вічна пам’ять!».

Валерій Щетін втратив своє здоров’я, захищаючи Батьківщину від ворога. Маючи за плечима досвід участі в АТО/ООС, не вагаючись вступив до лав Збройних Сил після 24 лютого 2022 року. Стійко та героїчно виконував обов’язок із захисту Батьківщини, за що був удостоєний високої державної нагороди – ордену «За мужність» ІІІ ступеня.

Поховали померлого воїна на Алеї Героїв Федорівського кладовища. У Володимирі провели в останню дорогу померлого захисника Валерія Щетіна

купити квартиру Луцьку

У Володимирі провели в останню дорогу померлого захисника Валерія Щетіна

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua