У Городищенській громаді попрощалися із Захисником Петром Бідуном

22 жовтня 2024 р. 23:19

22 жовтня 2024 р. 23:19


Без жалю забрала життя ще одного Героя – відважного воїна та нашого земляка Бідуна Петра Васильовича, який боронив нашу землю від російського окупанта.

Про це повідомляють на веб-сайті Городищенської громади.

Поховали Героя на кладовищі села Жабче.

«Плаче ненька Україна, плаче кожна мати – та, що сина відпустила волю здобувати. Родина втратила єдиного сина, свою надію і підтримку. Траурна процесія вирушила від будинку Героя до місцевого храму Петра і Павла. Упродовж всього маршруту траурного кортежу, вклякнувши на коліна, стояли діти та дорослі з квітами в руках, віддавали останню шану 34-річному Герою. Процесію супроводжував оркестр і військові, духовенство.

Схиляємо голови у шані й безмежній подяці перед загиблим воїном. На кладовищі в селі Жабче пролунали останні постріли військової варти. Скорбота і сум завмерли у повітрі, а в небі над домовиною, наче Ангел розправив свої крила із білосніжних хмаринок.

Неможливо підібрати слова співчуття рідним та близьким Героя.

Нехай милосердний Господь Бог дасть їм сили пережити важку втрату. Вічна пам’ять про загиблого Героя Петра Бідуна назавжди залишиться в наших серцях», – йдеться у повідомленні. У Городищенській громаді попрощалися із Захисником Петром Бідуном

купити квартиру Луцьку

У Городищенській громаді попрощалися із Захисником Петром Бідуном

Джерело: volynonline.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua