З представником якої професії ви хочете провести день? Опитуємо петропавлівчан

23 липня 2024 р. 13:24

23 липня 2024 р. 13:24


Медіатори Петропавлівка.city запитали у місцевих мешканців: “З представником якої професії ви хочете провести день?" Чи це буде лікар, вчитель, фермер чи, можливо, артист? Відповіді петропавлівчан вражають своєю різноманітністю та щирістю. Давайте дізнаємося разом, які професії приваблюють серця жителів нашого селища!

- Я би хотіла один день побути з прокурором, тому що сама я навчаюся на юриста і мені це дуже цікаво. Ця професія моя мрія з 9 класу.

- Я би з радістю провела день з представником професії SMM. Для мене цікава сфера маркетингу та просування через соціальні мережі, зараз я навіть намагаюся освоїти цю професію, тому мені дуже цікаво поспостерігати як працює SMM-спеціаліст.

З представником якої професії ви хочете провести день? Опитуємо петропавлівчан

- Мені неймовірно цікаво провести один день з бізнесвумен. На мою думку це дуже цікава та перспективна робота - це бізнес. А якщо керівниця бізнесу жінка, це значно цікавіше, тому хотілось побачити як ведення своєї справи влаштоване з середини. Я би поспілкуватися з бізнесвумен та дізналась, як можна досягти успіхів у бізнес сфері.

- Я би провів день з екологом, як на мене це цікава професія. Мій друг навчається за цією спеціальністю.

- Один день я хотіла би провести з представником поліції, разом патрулювати місто, дізнатися чи всі дотримуються правопорядку, комендантської години. Це дуже цікаво.

- Напевно - пожежник. Я хотіла б побачити, як проходить день рятувальника, як він рятує людей, будинки, ліси. Можливо в майбутньому пов’язати свою професію з рятуванням людей.

- Я б з радістю провів день з будь-якою мирною та творчою професією. Взагалі по спеціальності я - зварювальник, я творча людина, люблю вигадувати різні арки, альтанки. До війни я цим займався. Тому можна було б зварювати та співати. Тільки гітару до рук на жаль не зможу взяти, бо руки будуть зайняті інструментом. А грати я полюбляю.

Реклама

З представником якої професії ви хочете провести день? Опитуємо петропавлівчан

Джерело: petropavlivka.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua