За наркотиками на таксі: у Кривому Розі канабіс перевозили в пакеті з квіточками

26 липня 2024 р. 18:13

26 липня 2024 р. 18:13


27 травня о 15:00 чоловік замовив таксі Uklon й через декілька хвилин уже сидів у салоні Hyundai Sonata. Пасажир перепросив водія зупинитися біля озера, що розташоване на відстані близько 200 метрів від вул. Чарівна в Тернівському районі.

Там клієнт вийшов із салона й пішов на зустріч до знайомого, а потім підійшов до дерева. Там на гілці висів пакет з принтом рожевих квітів, а всередині знаходився ще один – чорний, обмотаний скотчем.

Пасажир узяв згорток і сів назад у машину. Щойно рушили, як їх зупинили патрульні інспектори. Копи дали команду вийти з салону, і пасажир виконав.

Чоловік залишив свій пакет у салоні, а сам відразу побіг, перетнувши проїжджу частину дороги та сховавшись поміж будівель.

Вказаний факт було зафіксовано працівниками Полку патрульної поліції м. Кривий Ріг Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Департаменту патрульної поліції,  і здійснено повідомлення на лінію «102». Злочинця оперативно було затримано.

Потім під час огляду території пакет було знайдено в 100 м від таксі. Виявилося, що в ньому знаходилась речовина масою 150,0 г. експерт встановив, що вилучене є канабісом, який віднесений до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено. Маса канабісу в перерахунку на суху речовину становить 130, 950 г, яку підозрюваний незаконно придбав і зберігав при собі без мети збуту.

23 липня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу визнано винуватим у пред`явленому обвинуваченні за ст. 309 ч.1 КК України, і призначено йому узгоджене сторонами покарання – штраф в розмірі 17 000 гривень.

Також підсудний повинен сплатити за експертизу 5 300 гривень.

Що стосується речових доказів – наркотиків у різних пакетах, то їх суд розпорядився знищити.

новини Кривий Ріг LIFE

За наркотиками на таксі: у Кривому Розі канабіс перевозили в пакеті з квіточками

Джерело: krlife.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua