Підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон обирали запобіжний захід: як минуло судове засідання Сьогодні, 26 липня, у Львові обирали запобіжний захід 18-річному В’ячеславу Зінченку, підозрюваному у вбивстві екснардепки Ірини Фаріон. Як минуло засідання,…

26 липня 2024 р. 19:59

26 липня 2024 р. 19:59


Сьогодні, 26 липня, у Львові обирали запобіжний захід 18-річному В’ячеславу Зінченку, підозрюваному у вбивстві екснардепки Ірини Фаріон. Як минуло засідання, повідомляє «Дніпро Оперативний» .

Судове засідання розпочалось ще близько 14:00, але його перенесли на декілька годин до прибуття приватного адвоката Ігоря Сулими, якого найняв підозрюваному батько. Раніше він неодноразово захищав людей, яких підозрювали у зраді і колаборантстві.

Суддя обрав запобіжний захід підозрюваному у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Під арештом він перебуватиме мінімум до 22 вересня.

Захист обвинуваченого буде подавати апеляцію.

Як минуло засідання

«Кожна людина має право на захист, вина В'ячеслава Зінченка ще не доведена, він тільки підозрюваний, навіть не обвинувачений. І питання в тому, він це чи не він, це вже буде доводити суд, а на даний час, я захищаю право», — зазначив він.

Ігор Сулима

Сулима просив замінити запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслету, тоді як прокурор наполягав на арешті без застави.

На засіданні була присутня донька Ірини Фаріон - Софія. Жінка вимагала для підозрюваного довічного ув’язнення.

«Ми будемо боротися до кінця. Бо мама казала, що потрібно триматися, боротися і звичайно ми переможемо», — каже жінка.

У залі суду Софія вперше поговорила з підозрюваним у вбивстві її матері.

Софія запитала в підозрюваного, за що він вбив її матір, на що підозрюваний відповів: «Час покаже». Жінка не змогла стримати своїх емоцій у залі суду.

«Падлюка остання. Ти будеш горіти в пеклі. Ти здохнеш в тюрмі. Ми зробимо все», – звернулася вона до підозрюваного.

У більшості випадків В’ячеслав ігнорував всі запитання до нього. На зауваження жінки, чи не проковтнув той язика і чи взагалі його має, хлопець почав її дражнити.

На запитання журналістів після засідання В’ячеслав відповідав більш охоче.

«Я нікого не вбивав, з Фаріон я нічого не робив", — запевнив він.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про стрілянину на Набережній Перемоги та різанину біля залізничного вокзалу в Дніпрі.

Підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон обирали запобіжний захід: як минуло судове засідання
Сьогодні, 26 липня, у Львові обирали запобіжний захід 18-річному В’ячеславу Зінченку, підозрюваному у вбивстві екснардепки Ірини Фаріон. Як минуло засідання,…

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua