В Україні відзначають День медичного працівника

27 липня 2024 р. 09:36

27 липня 2024 р. 09:36


27 липня в Україні святкують День медичного працівника — професійне свято працівників галузі охорони здоров'я. Важливою складовою системи охорони здоров’я є екстрена медична допомога, що є передовою медичного фронту. У наш час цей вислів набув ще глибшого сенсу.

За останній рік бригади Нікопольської станції екстреної медичної допомоги (ЕМД) виконали десятки виїздів на артобстріли

За останній рік бригади Нікопольської станції екстреної медичної допомоги (ЕМД) виконали десятки виїздів на артобстріли, вибухи дронів та ракет, сотні виїздів на дорожньо-транспортні пригоди, кримінальні травми, нещасні випадки, а також безліч викликів на гострі інфаркти міокарда, інсульти, порушення ритму серця, порушення свідомості та інші невідкладні стани. Безліч врятованих життів свідчать про ефективність їхньої роботи.

Тільки за останній тиждень бригадами екстреної медичної допомоги підстанції м. Нікополь Нікопольської СЕМД КП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» ДОР» було проведено три успішні серцево-легеневі реанімації. Це підтверджує високий рівень професіоналізму медичних працівників, їхню відданість своїй справі та злагодженість роботи бригад.

Шана і вдячність лікарям, фельдшерам, медичним сестрам і молодшим медичним сестрам. Окрема подяка нашим водіям, які своєчасно доставляють бригади на місце події, допомагають розгорнути медичну апаратуру та забезпечують швидку доставку пацієнтів у критичному стані до лікувальних закладів. Без їхньої допомоги екстрена медична допомога не була б «екстреною».

Реклама

В Україні відзначають День медичного працівника

Джерело: nikopol.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua