Грошова допомога від Данської Ради у Справах Біженців в Україні

05 вересня 2024 р. 15:12

05 вересня 2024 р. 15:12


До уваги громадян, які перемістилися до Петропавлівської громади з 15.07.2024 представництво Данської Ради у Справах Біженців в Україні надає підтримку, зокрема, багатоцільову грошову допомогу на покриття базових потреб, громадянам України, що постраждали від військових дій.

Якщо Ви перемістилися/евакуювалися з територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), протягом останніх 30 днів та ще не отримували грошову допомогу від інших неурядових гуманітарних організацій, запрошуємо Вас на реєстрацію на отримання багатоцільової грошової допомоги, що відбудеться:

12 вересня 2024 року (четвер) з 11:30 до 14:00 за адресою: Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, смт Петропавлівка, вул. Героїв України, 62.

Розмір грошової допомоги складає 3600 грн на одну особу в місяць.

Виплата здійснюється одразу за 3-місячнний період, тобто 10800 грн на кожного члена домогосподарства.

ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ ПРЕДСТАВНИКУ ДОМОГОСПОДАРСТВА НЕОБХІДНО МАТИ ПРИ СОБІ ОРИГІНАЛИ НАСТУПНИХ ДОКУМЕНТІВ:

від заявника:

  • паспорт (ID картка)
  • довідка ІПН
  • довідка ВПО (за наявності)
  • банківська довідка (або скріншот з мобільного банківського додатку) з реквізитами рахунку у форматі IBAN (за наявності);

від інших членів домогосподарства, які мають отримати допомогу:

  • оригінал паспорта (ID картки)
  • свідоцтво про народження дитини (для родин з дітьми)
  • довідка ВПО (за наявності).

У разі відсутності довідки з реквізитами банківського рахунку (IBAN), оформлення допомоги буде здійснюватись у вигляді грошового переказу через Укрпошту.

Програма реалізується завдяки підтримці американського народу через Бюро з питань гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Україна).

Реклама

Грошова допомога від Данської Ради у Справах Біженців в Україні

Джерело: petropavlivka.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua